Paardenadministratie boek

Vanaf 21 april 2021 gaat de nieuwe paarden registratieplicht in. Deze administratie is verplicht voor iedere paardenhouder waarvan paarden langer dan 24 uur worden verplaatst en dient 3 jaar bewaard te blijven. Bij Boekbinderij Arnold van Zanten is het mogelijk om uw eigen unieke paardenadministratie boek te bestellen. In uw eigen paardenadministratie boek kunt u gemakkelijk overzicht houden over uw paardenadministratie. U kunt kiezen voor een boek met uw eigen foto of een boek met de standaard foto.

Paardenadministratie boek (met eigen foto)

Als u het product Paardenadministratie boek (eigen foto) besteld, kunt u nadat u besteld heeft uw eigen foto naar ons toe sturen. In de bestelbevestiging die u krijgt, krijgt u hier instructies over. Wij drukken dan uw paardenadministratie boek met uw eigen opgestuurde foto. Zo wordt uw boek nog persoonlijker!

Verder staan de nieuwe regels van het I&R vermeld in het boek, met een overzichtelijke weergave van hoe u, uw administratie moet bijhouden. 

Paardenadministratie boek (standaard foto)

U kunt ook een paardenadministratie boek met standaard foto bestellen. Dit paardenadministratie boek is een kant-en-klaar boek, zoals zichtbaar is op deze website. In ons assortiment hebben we  verschillende standaard paardenadministratie boeken. U heeft dan ook de keuze uit een boekje met een foto van een Fjord, Haflinger, Fries, Welsh, Shetlander, KWPN'er, Arabier, Tinker, Falabella, New Forest, Tuigpaard en een foto van aangespannen paarden.

Ook in dit paardenadministratie boek staan de nieuwe regels van de I&R vermeld, met een overzichtelijke weergave van de administratie die u moet verrichten.